Bloesemlicht Assendelft: Afstemming
Leg contact met je onderbewuste en pak een probleem aan

Afstemming

Wat is een afstemming?

Bij een afstemming wordt op ener­ge­tisch niveau contact gemaakt met het onderbewuste van een kind/vol­was­sene (voor wie de afstemming is aangevraagd). Het contact komt tot stand doordat ik een foto of de naam van een persoon toegezonden krijg  en eventueel een toelich­ting op de problemen die er spelen.

Doordat alles op energetisch niveau gebeurt, hoeft de persoon in kwes­tie niet de deur uit, of een gesprek aan te gaan waar hij / zij mis­schien niet op zit te wachten of misschien moeilijk vindt. Ik maak contact met het onder­be­wus­te van deze betreffende persoon en samen kijken we waar het pijnpunt of struikelblok ligt en kijken of we dit kunnen oplossen. Dit lukt echter niet altijd gelijk, maar dan krijg je handvatten aangereikt waarmee je aan de slag kan om het probleem aan te pakken.

Voor wie is het bedoeld?

Een afstemming is er voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Het is zo dat er bij kinderen vanaf 10 jaar toestemming moet worden gevraagd aan het kind zelf. Ze moeten hiervoor hun akkoord geven, anders zal de afstemming niet kunnen worden gemaakt.

Een afstemming is ook bedoeld voor mensen die niet kunnen praten, denk dan aan dementerenden, mensen die in coma liggen, mensen met een ver­stan­de­lijke beperking. Op deze manier kunnen zij wel van zich laten horen en kunnen zij hun naasten toch laten weten wat er in hen omgaat.

Wanneer kan afstemming worden gebruikt?

Bij onder andere de volgende problemen kan afstemming helpen:

 • Angsten
 • Gedragsproblemen
 • Vermoeidheid
 • Leerproblemen
 • Slaapproblemen
 • Problemen met eten
 • Besluiteloosheid
 • Verdriet hebben
 • Slecht luisteren
 • Gevoel hebben vast te lopen

Ik ben natuurlijk geen arts. Ziektes verhelpen kan ik niet.

logo Bloesemlicht
Bloesemlicht Assendelft: Luisterkind

Wat kost een afstemming?

De kosten van een afstemming bedragen € 50,00

Als extra ondersteuning kan je een flesje bloesemremedie gebruiken. Deze helpt om de te verwerken emoties sneller te kunnen loslaten.

De kosten voor een flesje hangt af van welke er nodig is. Ik werk met verschillende soorten, maar over het algemeen wel met Bach.

Een flesje Bachbloesem (20 ml) kost: € 14,50 dit is incl. verzendkosten.

Mocht er een andere bloesemremedie nodig zijn dan de Bach bloesem, dan is de prijs op afspraak

Hoe vraag je een afstemming aan?

Je kan afstemming aanvragen met het onderstaande contactformulier of door een mail te sturen naar info@bloesemlicht.nl. Nadat ik deze en alle andere benodigde informatie heb ontvangen, ontvang je van me een factuur en zodra deze is betaald, zal ik je binnen 2 weken de afstem­ming per mail toezenden.

Voor het beste resultaat adviseer ik het behandelpakket.

Een afstemming geeft wel inzicht en verlicht de problemen, maar er blijft altijd een stukje zelfverwerking over. In combinatie Reiki wordt dit proces verlicht en zullen de problemen sneller worden verwerkt.

Aanvraag afstemming

 • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 3 MB.