Behandelmethoden

Introductie

In mijn praktijk werk ik voornamelijk met KIE. Dit staat voor Kind in Evenwicht. Het is ontwikkeld door Carla van Wensen om kinderen te helpen, die emotioneel of fysiek uit balans zijn en hierdoor vastlopen. Voor volwassenen kan dit ook heel goed worden ingezet. Ook wij kunnen emotioneel en fysiek uit balans zijn, zonder te weten waarom dit gebeurt. We nemen allemaal vastgeroeste patronen en emoties over van onze ouders en voorouders, zonder hier bewust van te zijn. Deze geven wij, als wij deze niet aanpakken, ook door aan onze kinderen. Hoe fijn zou het zijn als wij deze lijn kunnen doorbreken voor hen.

Met KIE worden problemen inzichtelijk gemaakt. Het is een methode die inzicht biedt in de oorzaak van fysieke of emotionele spanningen en blokkades in het denken en handelen. Diep gewortelde problemen/emoties komen naar boven door contact te maken met het onderbewustzijn. Hierdoor kunnen ze worden verwerkt en losgelaten, waardoor je weer beter in je vel gaat zitten. Er hoeft bij deze behandeling niet gepraat te worden, de spieren of de biotensor vertellen het verhaal. KIE gebruik ik als basis om te zien, waar problemen vandaan komen en dit vul ik aan met onderstaande behandelmethoden.

 • Behandeling (= combi van KIE met evt aanvulling - duur ± 1 uur)
  € 65,-
Reiki-Bloesemlicht
Behandelmethoden

Reiki

Rei betekent universeel en Ki betekent energie.
Om ervoor te zorgen dat we minder vatbaar zijn voor ziektes en sneller genezen neemt het immuunsysteem universele energie op. Deze energieopname kan door verschillende oorzaken worden verstoord of geblokkeerd, wat van invloed is op onze gezondheid. We krijgen dan verschillende lichamelijke klachten en raken uit balans.
Reiki zorgt ervoor dat de energie gaat stromen en helpt het immuunsysteem te herstellen, zodat het goed zijn werk kan doen. Het ruimt afvalstoffen op en zorgt ervoor dat onze organen beter kunnen functioneren.

Bij psychische klachten kan Reiki zorgen voor innerlijke rust en kracht.
Zo ondersteunt reiki het zelf genezend vermogen van het lichaam en de geest en zullen klachten of ziekten gedeeltelijk of geheel verdwijnen.

Reiki kan ook op afstand gegeven worden.
Het voordeel van Reiki op afstand is dat jij de deur niet uit hoeft, geen reistijd hebt en gewoon lekker in je eigen vertrouwde omgeving de behandeling kan ondergaan.
We plannen hiervoor een dag en tijdstip, zodat jij of degene voor wie de behandeling bedoeld is, op het afgesproken tijdstip even tijd voor zichzelf neemt om in alle rust de energie te kunnen ontvangen.

 • Reiki behandeling (± 30 min)
  € 30,-
 • Reiki behandeling (± 60 min)
  € 55,-
 • Reiki op afstand (duur ± 20 min)
  € 25,-
bloesemredemies-bloesemlicht
Behandelmethoden

Bloesemremedies

Bloesemremedies zijn 100% natuurlijke druppels, gemaakt van de energie van bloemen en planten.

Iedere bloesem heeft zijn eigen karakter en hierdoor zijn eigen kwaliteiten. Eenmaal ingenomen worden de kwaliteiten waar de remedie voor staat geactiveerd. Er zijn veel verschillende soorten bloesemremedies. De meest bekende zijn die van Bach. Ik gebruik ze graag ter ondersteuning bij behandelingen, omdat er op emotioneel vlak vaak veel gebeurt. Emoties zitten in je cellen opgeslagen en deze kan je deprogrammeren door het gebruik van een bloesemremedie. De blokkade wordt hierdoor opgeheven

Tijdens de behandeling kijk ik met mijn biotensor welke bloesems nodig zijn om het emotionele evenwicht te ondersteunen. Hier maak ik een flesje mee en deze geef ik mee of stuur ik op.

vitamines-mineralen_bloesemlicht
Behandelmethoden

Vitamines, mineralen

Het is voor je lichaam en geest belangrijk om in evenwicht te zijn. Volgens de Chinese geneeswijzen bestaat het lichaam uit Yin en Yang en deze dienen in balans te zijn. Als je in balans bent, ben je minder vatbaar voor allerlei virussen, bacteriën, schimmels, parasieten enz. Om dit voor elkaar te krijgen is het van belang te kijken naar zowel je geestelijke als je lichamelijke gesteldheid, oftewel naar jouw yin en yang.

In het lichaam zijn diverse vormen van bouwstenen aanwezig, waaronder vitamines, mineralen en elementen. Deze werken in paren waarbij de Yin wordt gezien als vrouwelijk en Yang als mannelijk. Als dit in balans is, dan ben jij gezond en zal je lekker in je vel zitten. Is dit niet het geval, dan is het zeker van belang hiernaar te kijken. Zodat het onderdeel wat je tekort komt, kan worden aangevuld.

luisterkindmedewerker-bloesemlicht
Behandelmethoden

Luisterkind­medewerker

Bij een afstemming wordt op energetisch niveau contact gemaakt met het onderbewuste van een kind/volwassene (net voor wie de afstemming is aangevraagd). Het contact komt tot stand doordat ik een foto of de naam van de persoon in kwestie toegezonden krijg en eventueel een toelichting over de problemen die er spelen.

Doordat alles op energetisch niveau gebeurt, hoeft de persoon in kwestie niet de deur uit, of een gesprek aan te gaan wat misschien als moeilijk ervaren wordt of niet mogelijk is. Ik maak contact met het onderbewuste van deze betreffende persoon en samen kijken we waar het pijnpunt of struikelblok ligt en gaan we proberen dit op te lossen. Dit lukt echter niet altijd gelijk, maar dan krijg je handvatten aangereikt waarmee je aan de slag kan om het probleem aan te pakken.
Een afstemming is er voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Het is zo dat er bij kinderen vanaf 10 jaar toestemming moet worden gevraagd aan het kind zelf. Ze moeten hiervoor hun akkoord geven, anders kan de afstemming niet worden gemaakt.
Een afstemming is ook bedoeld voor mensen die niet kunnen praten, denk dan aan dementerenden, mensen die in coma liggen of mensen met een verstandelijke beperking. Op deze manier kunnen zij van zich laten horen en kunnen zij hun naasten laten weten wat er in hen omgaat.
AccessBars_bloesemlicht
Behandelmethoden

Access Bars

Access Bars zijn 32 energetische punten op het hoofd, waarin allerlei beperkende ideeën, gedachten, emoties en overtuigingen liggen opgeslagen. Al deze 32 punten staan voor een bepaald onderwerp en hebben toegang tot ons bewustzijn. Door ze op een bepaalde manier en in een bepaalde volgorde zachtjes aan te raken gaat de energie stromen en wordt vastzittende energie (blokkade) ontladen. Je laat hiermee de belemmerende gedachten of emoties over de onderwerpen los. Op deze manier ontstaat er rust en ruimte voor verandering.

Access bars is een snelle en energetische methode, waarbij direct een verandering merkbaar is. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast, alsof er een frisse wind door je hoofd waait. Hierdoor kom je meer in je eigen kracht te staan en stimuleer je het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam. Je kan het vergelijken met de harde schijf van een computer. Je ruimt op, leegt je prullenbak en je defragmenteert je harde schijf.

Een Access Bars behandeling zorgt o.a. voor:
 • Behandeling volwassenen (duur 60-75 min)
  € 65,-
 • Behandeling voor kinderen t/m 17 jaar (duur 30-45 min)
  € 37,50