Bloesemremedies - Bloesemlicht
Lekker in je vel zitten

Bloesemremedies

Bloesemremedies zijn remedies die gemaakt zijn van de bloesems van planten, bomen, struiken. Elke remedie werkt op een specifiek fysiek, mentaal, spiritueel of emotioneel niveau.

Wat zijn bloesemremedies?

Iedere bloesem heeft zijn eigen karakter en hierdoor zijn eigen kwali­tei­ten. Een­maal ingenomen worden de kwaliteiten waar de bloesemremedie voor staat geactiveerd.

Er zijn heel veel verschillende soorten bloesemremedies. De meest bekende zijn de Bach bloesemremedies.

Bloesemremedies - Bloesemlicht

Helpt bij het verwerken van een emotie

Ik gebruik bloesemremedies graag ter ondersteuning bij een afstemming / reiki behandeling omdat er emotioneel vaak veel gebeurt. Emoties zitten in je cellen op­geslagen en kan je deprogrammeren door het gebruik van bloesem­remedies. De remedie helpt om je emotie te laten verdwijnen zodat je weer lekker in je vel gaat zitten. De blokkade wordt verwij­derd .

Naar aanleiding van de afstemming / reiki behandeling ga ik met mijn pendel kijken welke bloesems nodig zijn om het emotionele evenwicht te ondersteunen. Hier maak ik een flesje mee en deze kan ik je opsturen.

De kosten voor een flesje bloesem­remedie (20ml) bij een afstem­ming/reiki zijn € 14,50.

Je kan natuurlijk ook alleen een flesje bloesem­remedie bestellen, als je verder geen behandeling wenst. Als je aangeeft waar je mee zit/wat je klachten zijn, dan kan ik voor je kijken welke je nodig hebt.

De kosten voor een flesje bloesemremedie (20 ml) zonder afstemming / reiki behandeling zijn € 17,50 incl. verzendkosten

Mocht er een andere bloesemremedie nodig zijn dan de Bach bloesem, dan is de prijs op afspraak.

Aanvraag bloesemremedies

logo Bloesemlicht