ilonka-poll-introductie
Graag kom ik in contact met jou

Hallo, mijn naam is Ilonka Poll

Van jongs af aan ben ik al heel gevoelig en gebeurde er bijzondere dingen die niet te verklaren waren. Toen wisten we nog niet veel over hoog­gevoe­lig­heid en ik heb hier echt mijn weg in moeten vinden. Geluk­kig hebben mijn ouders mij altijd goed gesteund en nooit vreemd gerea­geerd als ik weer ’s ochtends beneden kwam en vertelde dat er iemand op mijn bed zat ’s avonds of dat ik vertelde dat ik het idee had dat mijn oma bij mij was.

Zelf ben ik alles een tijd gaan wegdrukken. Ik kon er voor mijn gevoel niets mee en vond het allemaal alleen maar lastig en ook eigenlijk wel eng. Niemand van mijn vriendinnnen had het hierover, dus ik had het gevoel dat ik een beetje vreemd was. Maar het wegdrukken leverde mij alleen maar lichamelijke en emotionele problemen op. Ik kon tenslotte niet zijn wie ik eigenlijk was en bleef op deze manier maar zoeken naar mijzelf, maar liep gevoelsmatig steeds tegen een dikke muur aan.

Via diverse mediums die ik bezocht kreeg ik steeds weer te horen dat ik heel gevoelig was en dat ik mij hier niet voor moest verstoppen, maar dat ik dit juist als een gave moest gaan zien omdat ik hier mooie dingen mee kon brengen aan de mensen. Hierdoor ben ik anders gaan kijken naar mijzelf en kreeg ook de behoefte mijzelf te gaan ontwikkelen.

Ik ben Reiki gaan doen en ging steeds lekkerder in mijn vel zitten. Reiki 2 volgende al snel en daarna nog mijn master gedaan.  Vervolgens nog verder gegaan met Tera Mai Reiki en nog de diverse andere opleidingen gedaan. Thuis begonnen met een massage en reiki praktijk. Dit ging heel leuk, maar ik wilde meer en anders, maar wist even niet meer welke kant ik nou op wilde. Alles was zo interessant.

Toen stortte ik eind 2015 in en kwam even thuis te zitten. Ik heb deze tijd veel naar mijzelf gekeken en bepaald op welk vlak ik mijzelf moest gaan veranderen, je stort tenslotte niet zomaar in. Via een kennis kreeg ik een

helpende hand aangereikt dmv een Luisterkindafstemming. Ik had hier nog niet eerder van gehoord, maar wilde het graag laten doen.

Nadat deze afstemming gemaakt was, was het net of er een deken van mij afgetrokken was waar ik al die tijd daarvoor onder gezeten had en wat op mij drukte. Er was een last van mijn schouders afgevallen en ik voelde zo’n onwijse vrijheid. Ik kreeg ook gelijk meer energie en mijn gezondheid ging met sprongen vooruit en ik wist wat ik wilde gaan doen. Ik heb mijzelf toen meteen aangemeld voor de opleiding Luisterkindwerker, want dit wilde ik mensen ook kunnen gaan bieden.

Bloesemremedies gebruik ik altijd voor mijn gezin, mijzelf en zelfs voor onze hond. Als iemand bij ons thuis even niet zo lekker in zijn of haar vel zit, dan worden gelijk de druppels uit de kast gehaald. Het helpt altijd om sneller door deze periode heen te komen en weer vrolijk en vol vertrou­wen het leven tegemoet te zien.

Ik hoop dat ik jullie ook zo’n mooie ervaring kan en mag geven. Dat is namelijk waar ik het voor doe, zorgen dat iedereen weer happy is en lekker in zijn of haar vel zit. Dat is mijn doel in het leven.

logo Bloesemlicht