Reiki - Bloesemlicht Assendelft
Ontdek de energie en innerlijke rust van Reiki

Reiki

Reiki is een universele energie. Deze energie herstelt de harmonie in je lichaam en versnelt het genezingsproces.

Ontstaan reiki

Reiki is ontstaan in Japan, Mikao Usui is er de grondlegger van. Hij ont­wikkelde deze alternatieve geneeswijze in eerste instantie als een weg naar geluk, har­mo­nie en spirituele ontwikkeling. De definitieve basis van reiki legde Mikao na een lange periode van vasten en meditatie op de Japanse berg Kurama.

Rei betekend universeel. Ki betekend energie

Wat is reiki?

Om ervoor te zorgen dat we minder vatbaar zijn voor ziektes en sneller genezen neemt het immuunsysteem universele energie op. Deze energie opname kan door verschillende oor­zaken worden verstoord of geblok­keerd, wat van invloed is op onze gezondheid. We krijgen dan ver­schil­lende lichame­lijke klachten en raken uit balans.

Reiki zorgt er voor dat de energie weer gaat stromen en helpt het immuun­systeem weer te herstellen zodat het weer goed zijn werk kan doen. Het ruimt afvalstoffen op en zorgt ervoor dat onze organen weer beter kunnen functio­ne­ren.

Ook bij psychische klachten kan reiki zorgen voor innerlijke rust en kracht.

Zo ondersteunt reiki het zelf genezend vermogen van lichaam en geest en zullen klachten of ziekten gedeeltelijk of geheel verdwijnen.

Reiki op afstand worden gegeven

Het voordeel van reiki op afstand is dat jij de deur niet uit hoeft, geen reistijd hebt en gewoon lekker in je eigen vertrouwde omgeving de behandeling kan ervaren.

Ik doe dit wel op afspraak, dan spreken we een dag en tijdstip af wan­neer we gaan beginnen, zodat jij in alle rust en zo ontspannen mogelijk de behandeling kan ontvangen. Door middel van reiki symbolen maak ik contact en stuur ik energie. Deze symbolen zijn een sleutel waardoor het gemakkelijker is om de energie goed te laten stromen.

Reiki behandeling op afstand (duur ± 20 min.) € 25,00

Reiki kan mooi worden ondersteund door bloesemremedies. Ik kan een flesje maken, geheel afgestemd op jouw gemoedstoestand.

Een flesje bachbloesem bij een afstandsbehandeling kost  € 14,50 

De genoemde bedragen zijn inclusief btw en verzendkosten in Neder­land

Voor het ultieme resultaat adviseer ik het behandelpakket.

Een eenmalige reiki behandeling geeft vaak slechts tijdelijke verlichting. Het ligt hierbij natuurlijk ook aan het probleem en hoelang het al aan­wezig is.

Aanvraag reiki

  • DD slash MM slash JJJJ