Bloesemlicht_Vitamines-Mineralen-Elementen_thumb
Volledig in balans met

Vitamines, Mineralen en Elementen

Het is voor je lichaam belangrijk dat het in evenwicht is. Dit geldt ook voor de geest. Als lichaam en geest in evenwicht zijn, dan ben je in balans en minder vatbaar voor allerlei virussen, bacteriën, schimmels, parasieten enz. Om jezelf volledig in balans te krijgen, is het dan ook van belang te kijken naar zowel je geestelijke als je lichamelijke gesteldheid.

Yin en Yang

Volgens de Chinese geneeswijzen bestaat het lichaam uit Yin en Yang en dienen deze in balans te zijn. In het lichaam zijn diverse vormen van bouwstenen aanwezig, waaronder vitamines, mineralen en elementen. Deze werken in paren waarbij de Yin wordt gezien als vrouwelijk en Yang als mannelijk. Is dit in balans, dan ben jij gezond en zal je lekker in je vel zitten.

Koper (Yin) heeft bijvoorbeeld als tegenpool ijzer (Yang). Heb je teveel koper in je lichaam zitten, dan kan je als geestelijke klachten last hebben van: te invoelend zijn, je teveel verbinden met de ander, weinig zelf­vertrouwen hebben, afhankelijk zijn, gevoelig zijn voor kritiek. De lichamelijke klachten kunnen zijn: bloedarmoede, vermoeidheid, verkramping in spieren en darmen, candida, slaapstoornissen, lage bloeddruk, overmatig transpireren, verminderde huidweerstand met schimmel­gevoeligheid.

Heb je een teveel aan ijzer dan kunnen de geestelijke klachten zijn: een gespannen houding hebben, geen tegenspraak dulden, ongeduldig zijn, impulsief zijn, weinig invoelend zijn, de ander niet toelaten. De lichame­lijke klachten die hierbij kunnen horen zijn: nerveus, duizelig zijn, hoofdpijn hebben, een heet hoofd hebben, oorpijn, maagpijn en misselijkheid, hartkloppingen, trage schildklierfunctie, verminderde zweetklier functie.

Bloesemremedie helpt

Het is dus belangrijk hierop te letten als je met klachten loopt en het element, mineraal of de vitamine aan te vullen waar je een tekort aan hebt. Een tekort aan een vitamine, mineraal of element ontstaat vaak doordat er op emotioneel vlak iets verstoord is geraakt.

Om ervoor te zorgen dat je lichaam alle stoffen weer goed opneemt, is het belangrijk om ook je geestelijke gesteldheid in balans te krijgen en dit doe je door de bloesemremedie te gebruiken. De bloesemremedie zorgt ervoor dat de emotie, welke in je cel is opgeslagen, door wat voor gebeurtenis dan ook, weer gedeprogrammeerd wordt en je weer lekker in je vel gaat zitten. Hierdoor kunnen de vitamines, mineralen en elementen ook weer opgenomen worden in je lichaam omdat deze cel weer open gaat staan en niet meer de blokkade met zich meedraagt waardoor de opname wordt verstoord.

Aan de hand van een toegestuurde foto ga ik contact maken en kijken waar het lichaam behoefte aan heeft. Hier maak ik een flesje van of ik meld welke vitamines je kan gaan gebruiken om je klachten te ver­min­deren. Ook meld ik welke bloesemremedie nodig is om te zorgen dat het emotionele stuk wordt aangepakt zodat alles goed opgenomen kan worden.

Consult: € 45,00

Bij het consult ontvang je een verslag van mijn bevindingen, ik behandel gelijk daar waar nodig en stuur eventuele tips of oefeningen welke je zelf kunt gaan doen, wat bijdraagt aan een spoedig herstel.

Mineralen of Element Remedie: € 15,95
Bachbloesem Remedie: € 14,50

De genoemde bedragen zijn inclusief btw en verzendkosten in Neder­land

Aanvraag vitamines, mineralen en elementen

  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 3 MB.

logo Bloesemlicht